Erling Andreas Grotle

PsykoloGSpesialist

Nett

Velkommen!

 

Jeg er Erling Andreas Grotle, psykologspesialist og online psykolog gjennom Terapinettet. 

Har du det vanskelig for tiden og ønsker noen å snakke med? Jeg tilbyr psykologsamtaler over nett og telefon. Jeg har jobbet lenge som klinisk psykolog, og har lang erfaring med å hjelpe mennesker. Sammen kan vi finne ut hvordan du kan få det bedre.

Du har kanskje ikke snakket med en psykolog tidligere? Jeg er opptatt av at du føler deg trygg og komfortabel når vi snakker sammen.

Hos meg:

  • er første konsultasjon gratis

  • er ingen henvisning nødvendig

  • kan du få timer på dagtid, kveld og helg

  • er alt trygt og enkelt: du får sikre videosamtaler gjennom din egen nettleser, fra din egen stue

Hva kan jeg tilby?

Personlig

Terapinettet er et lite selskap som består av meg og meg. Uansett om du bestiller time, har psykologsamtale eller har spørsmål mellom timene: jeg er din kontaktperson hele veien.

Profesjonelt

Jeg er en psykolog som har spesialisert meg på terapi med voksne, og jeg har lang erfaring med å hjelpe mennesker som har det vanskelig.

Gratis første konsultasjon

Jeg tilbyr gratis førstegangskonsultasjon slik at vi kan bli kjent og sammen vurdere om nettbaserte samtaler er et tilbud du vil ha god nytte av.

Privat

Du slipper reisevei, venterom og du kan ha samtalen i din egen stue.

Tilgjengelig

Det virker

Alt du behøver er en nettleser med tilgang til internett, enten det er din PC, nettbrett eller mobiltelefon. Hjelp der du er, når du vil.

Forskning viser at nettbasert terapi kan være like effektivt som tradisjonell terapi

Gratis

Førstegangs-

konsultasjon

Jeg tilbyr gratis førstegangskonsultasjon.

I konsultasjonen kan vi snakke om hvorfor du ønsker psykologsamtaler og hva du håper å få til av endring.

Sammen kan vi finne ut om nettbaserte psykologsamtaler er riktig for deg.

Erling Andreas Grotle på en stol.jpg

Hei!

Jeg er Erling Andreas

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen, og er spesialist i klinisk voksenpsykologi.

 

Jeg har lang og bred erfaring innen spesialisthelsetjenesten og har jobbet mange år med å hjelpe ungdom og voksne. Jeg har jobbet med de fleste psykiske lidelser, inkludert rusavhengighet.

Jeg har en fordypning i behandling av traumer, og er særlig engasjert i ulike typer angsttilstander, depresjon, selvfølelsen og skam, avhengighet og mer generelle livsvansker.

Videre har jeg lederfaring fra både spesialisthelsetjenesten og rusfeltet. Jeg har også vært ansvarlig for det overordnet, faglige behandlingstilbudet både ved en poliklinikk og en døgnpost.

Jeg jobber nå helhjertet for å tilby online psykologtjenester over nettet.

Om Terapinettet AS

Terapinettet AS ble opprettet i 2020 for å tilby psykologhjelp over nettet. Som erfaren kliniker og leder innen helsevesenet, er det tydelig for meg at en enkel tilgang til psykologhjelp er viktig.

 

For mange er det av forskjellige grunner ikke aktuelt å reise til en psykolog for samtaler, og online terapi over video (videokonsultasjoner) kan være like bra som tradisjonell terapi.

Gjennom Terapinettet gir jeg alle, uansett hvor du befinner deg, enkel tilgang til profesjonell hjelp.

Du behøver ingen henvisning, og det er ingen ventetid på å få time. Hos meg kan du få timer på dagtid, kveldstid og i helger.

Med Terapinettet har jeg spesialisert meg på videokonsultasjoner og netterapi, for å være dyktig på dette.

 

Det er høy faglig kvalitet på alle psykologtjenestene som tilbys gjennom Terapinettet.

Artikler

Hva er egentlig terapi?

Enkelt sagt handler terapi om å skape mer glede, og redusere eller frigjøre seg fra unødvendig lidelse. Gjennom årene har vi lagd oss strategier for å mestre livet. Disse strategiene kan ha fungert bra, men den dessverre kan noen av strategiene som hjalp oss da vi var yngre, ofte forårsake unødvendig lidelse som voksne.

Hva er en psykolog på nett?

Stadig flere psykologer og leger har lansert seg som online psykolog/leger og dette er noe vi vil se mer av i årene som kommer. Du vet likevel kanskje ikke helt hva du skal mene om online psykologer eller samtaler med en psykolog på nett?

Når kan jeg bruke en psykolog på nett?

Lurer du på om psykologsamtaler over nett er riktig for deg? Samtaler med en online psykolog kan passe de fleste, men det er noen fordeler og det er noen ulemper.

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

 

Du finner også en oversikt over ofte stilte spørsmål og svar her.

 

 

Timebestilling

Terapinettet AS

Organisasjonsnummer: 924 969 024

Terapinettet 2021 ©

OM TERAPINETTET AS

Terapinettet tilbyr psykolog på nett / online psykolog for nettbasert terapi. Hos meg kan du få psykologhjelp over nettet, trygt og sikkert.