Erling Andreas Grotle på en stol.jpg

Hei!

Jeg er Erling Andreas

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen, og er spesialist i klinisk voksenpsykologi.

 

Jeg har lang og bred erfaring innen spesialisthelsetjenesten og har jobbet mange år med psykoterapi til barn, ungdom og voksne. Jeg har jobbet med de fleste psykiske lidelser, inkludert rusavhengighet.

 

Jeg har en fordypning i behandling av traumer, og er særlig engasjert i ulike typer angsttilstander, depresjon, selvfølelsen og skam, avhengighet og mer generelle livsvansker.

Videre har jeg lederfaring fra både spesialisthelsetjenesten og rusfeltet. Jeg har også vært ansvarlig for det overordnet, faglige behandlingstilbudet både ved en poliklinikk og en døgnpost.

Jeg jobber nå helhjertet for å tilby online psykologtjenester over nettet.

Om Terapinettet

Terapinettet AS ble opprettet i 2020 for å tilby psykologhjelp over nettet. Som erfaren kliniker og leder innen helsevesenet, er det tydelig for meg at en enkel tilgang til psykologhjelp er viktig.

 

For mange er det av forskjellige grunner ikke aktuelt å reise til en psykolog for samtaler, og online terapi over video (videokonsultasjoner) kan være like bra som tradisjonell terapi.

Gjennom Terapinettet gir jeg alle, uansett hvor du befinner deg, enkel tilgang til profesjonell hjelp.

Du behøver ingen henvisning, og det er ingen ventetid på å få time. Hos meg kan du få timer på dagtid, kveldstid og i helger.

Mange psykologer tilbyr videokonsultasjoner ved siden av “vanlig” kontorpraksis. Med Terapinettet har jeg spesialisert meg på videokonsultasjoner og netterapi, for å være dyktig på dette.

 

Det er høy faglig kvalitet på alle psykologtjenestene som tilbys gjennom Terapinettet.

Terapinettet AS

Organisasjonsnummer: 924 969 024

Terapinettet 2021 ©

OM TERAPINETTET AS

Terapinettet tilbyr psykolog på nett / online psykolog for nettbasert terapi. Hos meg kan du få psykologhjelp over nettet, trygt og sikkert.